Nyári pezsgés – trendi fürdővárosi élmények

2023. május 29.
Végre eljött az év legmelegebb évszaka! Az időjárás egyre kellemesebbre fordul, a nyári szabadság alatt nekiindulhatunk Magyarország felfedezésének. A számos szálloda közül nehéz a választás? Most bemutatunk 2 egyedülálló szállodát, 2 különböző desztinációban. Egy biztos, bármelyiket választjuk, pihenésünk felhőtlenül telik majd.

All inclusive kényeztetés

A hévízi tótól pár perc sétatávolságra található az Ensana szállodalánc egyedülálló szállodája, ahol csak a fürdőruhánkról kell gondoskodnunk, minden mást intéznek helyettünk. Varázslatos vízi világ található itt, így minden korosztály élvezettel merülhet el a wellness hévízi birodalmában: fedett termálmedencék, élményfürdő, kerti úszómedence és Kneipp taposómedence, fedett gyermekmedencék és a szaunavilág segítik a frissítő wellnessélményt.

A nyaralás a vizes programok mellett szóljon a kulináris élvezetekről is, próbáljunk ki izgalmas, új ízeket. Az Ensana Thermal Aqua szállodában egész évben élvezhetjük az all inclusive ellátás minden kényelmét. Egy néhány napos wellnesspihenés az ízek szerelmeseire is lehengerlően hat, hiszen a szálloda éttermében megkóstolhatjuk a hévízi és környékbeli gasztronómia remekeit. Az egészségtudatos étkezést egészséges- és bioalapanyagok biztosítják, a bőséges kínálat kialakításánál figyelnek az ételallergiások speciális igényeire is.

Aktív pihenés a nyugalom szigetén

Gondolt már Budapestre wellness pihenés helyszíneként? Még nem? Pedig fővárosunk számos lehetőséget kínál a tökéletes és aktív kikapcsolódásra. Az Ensana Thermal Margitsziget szálloda egy kis ékszerdoboz Budapest zöld szívében, ahol kizárva a város zaját reggelente madárcsicsergésre ébredhetünk. A margitszigeti wellness hotelben eltöltött néhány relaxáló nap közben arra is lesz módunk, hogy kulturális vagy szórakoztató programokon vegyünk részt, hiszen egy karnyújtásnyira leszünk a főváros nyüzsgő forgatagától. Sőt, a környék kiváló adottságainak köszönhetően izgalmas helyszínekre kirándulhatunk, akár könnyű túrákat is szervezhetünk.

További információ: ensanahotels.com

Promóció