Velünk egyszerre spórolhatsz és nyerhetsz!

2024. január 22.
Velünk, az ALDI-val, és pénztárcabarát, szuper minőségű termékeinkkel mindig csak nyerhetsz! Sőt, év eleji nyereményjátékukon akár a fődíjat is elviheted, és akkor egy éven át mi álljuk a számlád!
Velünk egyszerre spórolhatsz és nyerhetsz!

Próbálj szerencsét!

Nyereményjátékunkon minden vevőnkre rámosolyoghat a szerencse, hiszen a január 25. és február 21. között zajló játékunkon 2024 nyertes között 30 millió forintnyi ALDI vásárlási utalványt és tárgynyereményt sorsolunk ki.

Minden vásárlásoddal nyerhetsz!

Minden egyes ALDI-s bevásárlással játékban lehetsz, függetlenül attól, hogy mekkora összeg szerepel a blokkon. Csupán annyi a dolgod, hogy a kapott számlát feltöltsd a weboldalunkra vagy az applikációnkba. Egy blokkal csak egyszer nyerhetsz, viszont a fődíjért, a 3 millió forintnyi vásárlási utalvány megszerzéséért minden feltöltött számla indul! A nyereményjáték részleteit az aldi.hu oldalon olvashatod.

Velünk egyszerre spórolhatsz és nyerhetsz!

2024 nyertes – 30 millió forintnyi nyeremény!

Lesz bőven izgalom, hiszen naponta 10 000 forintos, hetente pedig 200 000 forintos vásárlási utalványokat sorsolunk. Sőt, kétnaponta ALDI saját márkás tárgynyeremények is gazdára találnak.

Egy éven át mi fizetjük a bevásárlásodat!

Február 22-én pedig kiderül, hogy ki az a két szerencsés, aki megnyeri a fődíjat! A nyertesenként 3 000 000 forintos fődíjjal nem csupán havi 250 000 forintnyi vásárlási utalványt kapsz 12 hónapon keresztül, hanem mindezt az általunk kínált kedvező árú, kiváló minőségű termékeink választékából vásárolhatod le.

Egészséges új évet!

Most szombatra is van egy különleges, nyerő ajánlatunk: január 27-én, a Szuper szombaton a mandarin 2,3 kg-os csomagját 44% engedménnyel vásárolhatod meg, 2499 Ft helyett csak 1399 Ft-ért, ameddig a készlet tart. Fontold meg, hiszen a téli vitaminpótláshoz a friss, lédús citrusfélék fogyasztása elengedhetetlen.

Velünk egyszerre spórolhatsz és nyerhetsz!

Tarts az ALDI-val 2024-ben is, hiszen velünk csak nyerhetsz!

Promóció