Devotion Makeup kollekció, a maradandó luxusélmény  

2023. december 04.
Az adventi szezon előtt épp időben érkezett meg a Dolce&Gabbana új sminkkollekciója. A hétköznapokban is csodálatos, ünnepi külső és tartós, lenyűgöző formulák, meseszép színek – megnéztük, mi minden is jellemzi az olasz luxusmárka Devotion Makeup kollekciójának tagjait.

Megszokhattuk, hogy a karácsonyi időszakot megelőzően lenyűgöző limitált szériák és egyedi csomagolások látnak napvilágot a sminkszektorban, ám a Dolce&Gabbana új sminkkollekciójával az ünnepi szezon eleganciáját a hétköznapokba emeli át. A Devotion Makeup csupa elegáns és érzéki külsejű, zseniális belsejű taggal debütált, tökéletesen megidézve a márka első dekorkozmetikai sorának nevét. A Devotion név ugyanis az olasz márka azon elhivatottságából ered, hogy kivételesen egyedi illatokat és termékeket készítsen a szakma legszigorúbb, legmagasabb követelményei szerint.

Mennyei illatú parfüm után igéző sminkkollekció 

Mindez tökéletesen sikerült is. Erős kora őszi nyitásként örülhettünk nemrégiben a Devotion Eau de Parfum illat bevezetésének, amelyhez tökéletes nagykövetként állították középpontba Katy Perry énekesnőt, majd a Dolce & Gabbana mennyei, szenvedélyes parfümjének bemutatkozása után újabb izgalmas kanyart vett a brand idei története. A finom üvegpalackba zárt és a márka hírhedt Sacred Heart motívumával díszített Devotion Eau de Parfum illat kreáció után bemutatkozott a Dolce&Gabbana Beauty új sminkcsaládja is; a Devotion Makeup kollekció. 

A dekorkozmetikai szériában három területen találhatunk varázslatos, potenciális kedvenceket a neszesszerünkbe, de az olasz márka újdonságai között tökéletes ajándékjelölteket is felfedezhetünk, ha a célunk egy maradandó, a hétköznapokra szánt luxusélmény ajándékozása. 

Lássuk, mi mindennel varázsol el bennünket a Devotion Makeup kollekciója! 

Devotion Illuminating arc púder – ragyogó bőrtónus minden bőrnek

A Devotion Illuminating Face Powder a legmodernebb formulának köszönhetően azonnal javítja az arcszínt. Olyan hosszan tartó (akár 16 órán át), olajjal átitatott gyönyörűséges púder ez, amely a folyékony és púderes illuminátorok előnyeit ötvözi egy termékben – mindezt szuper kényelmes textúrával. Igazi jolly joker: a pigmentek és a világító gyöngyök magas koncentrációja javítja az összes bőrtónust, kifinomult és ragyogó megjelenést kölcsönözve, miközben kiemeli a természetes ragyogást. A Devotion Illuminating Face Powder egyetlen univerzális árnyalatban kapható, amelyet minden bőrtónus kiemelésére terveztek. A Luce Universale egy olyan különleges árnyalat, amely az innovatív összetétellel kombinálva nyugodt, sima megjelenést és természetes fényt kölcsönöz az arcnak, így bátran veheted ajándékba is, anélkül, hogy azon izgulnál, eltalálod-e az árnyalatot.

Így használd:
A mellékelt egyedi készítésű, lapos és hosszúkás formájú ecset sokoldalúan használható, és segít a különböző arcterületekre felvinni a terméket a kívánt megjelenés elérése érdekében.

Devotion Liquid Mousse ajakrúzs – szupergyors felvitel

A Devotion Liquid Mousse Lipstick egy puha és könnyű ajakrúzs, amit tényleg csak imádni lehet. Kényelmes és rendkívül hatékony a textúrája, az eredménye pedig? Sima, matt és határozott ajkakat varázsol elképesztő gyorsan. Emellett hosszantartó, tiszta, intenzív és extra fedő színt kölcsönöz az azonnali hidratáltság és jó közérzet érzését keltve. A Devotion Liquid Mousse ajakrúzst kilenc lágy matt árnyalatban találod meg a boltok polcain, 4 színcsaládra osztva.

Így használd:
Az applikátor a lapos oldal használatával lehetővé teszi a rúzs egyenletes felvitelét, a hegyét használva pedig újradefiniálja az ajak kontúrját a kifogástalan eredmény eléréséért. Az elmosódott hatás érdekében az ujjbegyekkel finoman keverheted a színt.

Devotion Extreme Volume szempillaspirál – extrém fekete ünnepi csillogással

A Devotion Extreme Volume szempillaspirál az első felviteltől kezdve azonnal sűríti, dúsítja és megemeli a szempillákat. Azonnali és hosszan (akár 36 órán át) tartó eredmény, amely minden egyes felvitellel felerősödik: merész és drámai megjelenést kölcsönöz reggeltől késő estig, sőt még utána is. Az innovatív, vízálló formula +205% volument ad a szempilláknak. Könnyű és kényelmes, 84%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve egy olyan hatóanyagot, melyet a Calabriában termesztett narancsokból nyertek ki. Ezeknek a felhasználásából olyan fenntartható összetevőt nyernek ki, amely a szempillákra gyakorolt jótékony hatásairól ismert. A formula D-Panthenollal is dúsított, amely erősítő tulajdonságairól ismert. A Devotion Extreme Volume szempillaspirál az extrém fekete egyetlen árnyalatában kapható, amely csillogó hatást nyújt.  

Így használd:
Vidd fel a szempillaspirált a gyökerektől a szempillák hegyéig, óvatosan forgatva az ecsetet. Egyetlen mozdulat elegendő az extrém hatás eléréséhez: ismételd meg a felvitelt a még intenzívebb és drámaibb eredmény érdekében. A rövidebb és belső szempillák eléréséhez használd a kefe keskenyebb részét.

Promóció