Dobd fel a teraszod! 4 tipp, amitől városi oázissá válik az erkély

2024. május 31.
Indul a teraszszezon! Ha eddig nem tetted, dobd fel az erkélyed néhány egyszerű kiegészítővel, és élvezd a nyári estéket egy pohár jéghideg koktéllal a kezedben – akár a barátaid társaságában, az otthonod kényelmében! Mutatjuk, mire lesz szükséged, hogy idén nyáron kimaxold a teraszélményt!

Hangulatos fények

A reggeli kávénál talán csak a napot záró, hűvös koktél esik jobban a teraszon fogyasztva. Mivel az erkély gyakran színtere éjszakába nyúló baráti beszélgetéseknek és az esti lazításnak, érdemes gondoskodni a megfelelő világításról. A pislákoló gyertyák és a korlátra rögzített fényfüzérek otthonos hangulatot kölcsönöznek az erkélynek, miközben elegendő fényt is adnak az esti programokhoz.

Növények a dzsungelhangulatért

A növények nemcsak hangulatosabbá teszik az erkélyt, de árnyat adhatnak és a levegő minőségén is javítanak. A buja zöld levelekről akkor sem kell lemondanod, ha talpalatnyi hely áll csak rendelkezésedre: a falra szerelhető növénytartókkal vertikális „kertet” építhetsz, de ha van rá lehetőséged, lógass le kaspókat fölülről is, így szó szerint körülölelhetnek a levelek!

Puha párnák és kényelmes bútorok

Miért ne vinnéd ki a nappalid kényelmét a teraszodra is? A színes, puha párnák, vidám textíliák mellett akár egy kis méretű szőnyeg is kerülhet az erkélyre. Válassz időjárásálló, mosógépben mosható darabokat, és egész szezonban élvezheted a látványukat! A kényelmes ülőalkalmatosság mellett, ami lehet egy fotel, egy pad, de akár egy hintaágy is, ne feledkezz meg egy asztalkáról sem, amire a könyvedet vagy poharadat leteheted.

Tökéletesen szervírozott koktélok

A teraszozás élményét egy jéghideg koktéllal a kezedben élvezheted a legjobban, és szerencsére egy tökéletes italt a poharadba tölteni sem bonyolultabb, mint belehuppanni a párnákkal bélelt hintaszékbe.

A koktélok világa ihlette Gösser Beer Spritz dobozba zárt, fogyasztásra kész sörkoktélok pillanatok alatt páratlan koktélélményt kínálnak bárhol, bármikor – akár a saját teraszodon is.

A  legtökéletesebb ízélmény érdekében a Gösser sörkoktélt talpaspohárba, jégre töltve érdemes fogyasztani, gyümölcsökkel vagy mentával megbolondítva. Az epres ízű Gösser Beer Spritzet csapolt formában a kedvenc kiülős helyeiden is fogyaszthatod, de a dobozos vagy üveges sörkoktélokat akár a szívednek legkedvesebb természetközeli helyekre is magaddal viheted. Így még akkor sem kell lemondanod a szabadtéri koktélozás élményéről, ha nincs saját teraszod!

Promóció