ASUS Vivobook S 15: Stílus és hatékonyság az AI kényelmével

2024. június 19.
Stílusos és erőteljes laptop modern nőknek, akik mindig mozgásban vannak.

Ha okostelefont és számítógépet is használsz, akkor nagyon kevés az esély arra, hogy az elmúlt években sikerült teljesen elkerülnöd a mesterséges intelligenciát (AI). Nem mintha kerülni kellene, hiszen robbanásszerű fejlődésen ment keresztül ez a terület, a laptopok piacán pedig éppen tanúi lehetünk annak, hogy a mindennapjainkban miként formálódik át a személyi számítógépek szerepe.

Néhány hete kerültek bemutatásra az úgynevezett Copilot+ PC-k, melyek biztosítják, hogy a felhasználók minden eddiginél hatékonyabban és biztonságosabban tudják kihasználni a mesterséges intelligenciában rejlő potenciált. Ezúttal tényleg komoly újításokról van szó, melyet itthon elsőként az ASUS Vivobook S 15 OLED kínál a felhasználók számára. Persze az ASUS mérnökei már megszokott módon túlléptek az AI által biztosított lehetőségeken és egy olyan eszközt alkottak meg, mely valóban egész nap, minden helyzetben ott lesz melletted.

A vadonatúj Qualcomm® Snapdragon® X Elite processzorral felszerelve zökkenőmentes élményt garantál a produktivitás, a kreativitás és a szórakozás terén, anélkül, hogy az akkumulátor töltöttsége miatt kellene aggódnunk. A teljesen fémből készült, mindössze 1,47 cm vékony és alig 1,42 kg-os Vivobook S 15 OLED kimagasló anyaghasználattal rendelkezik és megfelel a MIL-STD 810H katonai szabványoknak, tehát ellenálló, megbízható és tartós. Felnyitva egy 120 Hz-es OLED kijelzővel találkozhatunk, mely élénk színeket és mély feketéket kínál, így a képek és a videók életre kelnek a képernyőn.

Az egy gombnyomással elérhető Copilot asszisztens pillanatok alatt összeállít egy szuper vacsoraötletet a hűtőszekrényben lévő hozzávalók felhasználásával, segít a tanúbeszéd megfogalmazásában vagy éppen a gyerekek házi feladatának megoldásában. A különféle AI-alapú szoftverek és asszisztensek segítségével nem csak a magánéletedben takaríthatsz meg értékes perceket, hanem nagy eséllyel a munkád során is felelősségteljesen használhatod őket, az e-mailek és marketingszövegek megfogalmazásától kezdve az információgyűjtésen át a kreatív alkotásig.

Az ASUS Vivobook S 15 OLED minden eddiginél többet tesz érted, éppen ezért kiemelkedően fontos az adatbiztonság. Az IR-kamera lehetővé teszi a könnyű feloldást, így nem kell aggódnod a hagyományos jelszavak miatt, a fizikai webkamerafedél pedig sokak számára megnyugvást nyújthat. Mindezek mellett pontosan azért beszélhetünk egy teljesen új generációról a laptopok piacán, mert a mesterséges intelligenciát alkalmazó funkciók többsége közvetlenül a laptopon dolgozik, tehát egyáltalán nem továbbít adatot különféle szerverekre és az internetre, ami a gyorsabb működés mellett az adatbiztonság terén is hatalmas előrelépést jelent.

Ha éppen új laptopot keresel és a hatékonyság, valamint a stílus fontosak számodra, akkor az ASUS Vivobook S 15 a tökéletes választás a mindennapi igényeid kielégítésére.

Promóció