Nyaralás a Széchenyi fürdőben?

2024. július 22.
Ha Budapestre gondolunk, számtalan olyan programlehetőség kínálkozik, amelyek Európában egyedülállóak, hiszen tele vagyunk jobbnál jobb menő gasztrohelyekkel, zenei fesztiválokkal, rooftop jóga lehetőségekkel, de sokan nem tudják, hogy a gyógyfürdőink szinte minden korosztály számára kínálnak izgalmasabbnál izgalmasabb wellness- és flow-élményeket.

Az idei nyár is ilyen, de a Széchenyi és Gellért fürdők kicsit felturbózták szezonális ajánlataikat, és sokkal több olyan szolgáltatással készültek, mint azt sokan gondolnák a gyógyfürdőktől. Július elsejétől például egy igazi nyári sláger debütált a hűsölni vágyóknak. Új limitált kezeléskínálattal bővítették a nyári kínálatot a Széchenyiben. A nyári kánikulára tekintettel a hűsítő, csokoládés wellnesskényeztetés egy bőrmegújító testpeelinggel kezdődik, amit egy csokoládé olajos masszázs tesz igazán teljessé. A Gellért fürdőben pedig pezsdítő masszázzsal tölthetjük fel testünket-lelkünket. A kezelések után egy jegeskávét is elfogyaszthatunk a Széchenyi impozáns Pálmaházában, illetve egy alkoholos vagy egy alkoholmentes koktélt a Gellért fürdő teraszán.

Te melyiket választod? A jegeskávét, vagy a Mojitót?

Szerencsére gondoltak azokra is, akik a nyüzsgő, meleg munkanap után egy esti fürdőzéssel pihennék ki a fárasztó munkanapot és egy zenés film mellett lazulnának a medencében júliusban és augusztus első keddjén. A rendezvénysorozat stílszerűen a CineSpa – Filmekbe merülve néven fut a Széchenyiben, 4 héten keresztül, minden kedden. Nem érdemes kihagyni!

Július 16-án az Elvis című filmmel indult idén a Cinespa, majd július 23-án az Apádra ütök, rá egy hétre folytatódik a Galaxis őrzőivel, és végül egy igazán zseniális filmsikerrel zár a sorozat a Bohemian Rhapsodyval, Rami Malek főszereplésével. A CineSpa alatt a fürdő és a Private Spa 23 óráig tart nyitva. 

Tombol a nyár, és vele együtt megérkeztek a forró napok is. A hőségriadók gyakoriak, de Budapest strandjai tökéletes menedéket nyújtanak a városi kánikulában. Legyen szó pihenésről, szórakozásról vagy csak egy gyors felfrissülésről, a főváros különleges strandjai minden igényt kielégítenek. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel, hogyan hűtheted le magad a legforróbb nyári napokon is! Tuti tipp, ha valami különlegesre vágysz, vagy meglepnéd a párod vagy a barátnőidet, akkor neked ajánljuk a Széchenyi fürdő Private Spa kínálatát. Élmény és Elvonulás csomagjaink tartalmazzák a fürdőhasználatot és egy saját fürdőszobával rendelkező Private Deluxe (saját zuhanyzóval) vagy Superior pihenőszoba használatát 4 órára, amit egy pihentető páros masszázs tehet igazán felejthetetlenné.

A benntartózkodás idejére köntöst, törölközőt, papucsot és úszósapkát, valamint ásványvizet, édességcsomagot, pezsgőt, szobai piperecikkeket és hajszárítót is biztosítanak. Emellett az exkluzív Dayspalm részlegben isteni koktélokat fogyaszthatunk a VIP-bár kínálatából vagy egy nyári gyümölcstál mellett élvezhetjük a délutánt két csobbanás között. Ha szeretnéd az itt tartózkodást még különlegesebbé tenni, foglalj egy kétszemélyes dézsakádat 45 perces korlátlan sörfogyasztással a Beerspában. Mi már kipróbáltuk! Zseniális!

További információk

Promóció