Új duó, új album

2013. október 02. |

Megérkezett a csodás hangú énekesnő új lemeze, a Lifelover. Harcsa Veronika ezúttal duóban, Gyémánt Bálint gitárossal közösen zenél.

Új duó, új album

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint korábban is dolgoztak már együtt az énekesnő quartetjében és a Bin-Jip projektben is, duóként pedig két éve működnek aktívan. A Lifelover albumon hallható dalokat közösen írták, a darabokra egyaránt jellemző a dalszerűség és a kreatív, improvizatív előadásmód.

Mindkettejük számára izgalmas kihívást jelentett, hogy a puritán hangszerelés ellenére sokszínűvé, változatossá tegyék az anyagot. Az angol nyelvű szövegeket a korábbi lemezekhez hasonlóan itt is az énekesnő írta.

A lemez, amelyet a berlini Traumton Records ad ki, egyes dalait hallhattuk már koncerteken, de a teljes anyagot első ízben október 3-án mutatják be a Művészetek Palotájában.

Az estet egyedi látványvilág teszi teljessé, a Bin-Jip animációs videóklipjét is készítő Szabó Levente grafikusművész, absztrakt, az egyes dalok hangulata által ihletett vetítéssel készül.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Mintha meglesnénk Adyt és Lédát a párizsi lakásukban bárnai péter

Mintha meglesnénk Adyt és Lédát a párizsi lakásukban

Egy falmászó klubban is lehet fesztivál – PLACCC Fesztivál 15. PLACCC Fesztivál

Egy falmászó klubban is lehet fesztivál – PLACCC Fesztivál