Új duó, új album

2013. október 02.
Megérkezett a csodás hangú énekesnő új lemeze, a Lifelover. Harcsa Veronika ezúttal duóban, Gyémánt Bálint gitárossal közösen zenél.

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint korábban is dolgoztak már együtt az énekesnő quartetjében és a Bin-Jip projektben is, duóként pedig két éve működnek aktívan. A Lifelover albumon hallható dalokat közösen írták, a darabokra egyaránt jellemző a dalszerűség és a kreatív, improvizatív előadásmód.

Mindkettejük számára izgalmas kihívást jelentett, hogy a puritán hangszerelés ellenére sokszínűvé, változatossá tegyék az anyagot. Az angol nyelvű szövegeket a korábbi lemezekhez hasonlóan itt is az énekesnő írta.

A lemez, amelyet a berlini Traumton Records ad ki, egyes dalait hallhattuk már koncerteken, de a teljes anyagot első ízben október 3-án mutatják be a Művészetek Palotájában.

Az estet egyedi látványvilág teszi teljessé, a Bin-Jip animációs videóklipjét is készítő Szabó Levente grafikusművész, absztrakt, az egyes dalok hangulata által ihletett vetítéssel készül.