Robbie újra swinget énekel

2013. október 23.
Nem tudunk nem hangot adni örömünknek, hogy Robbie Williams visszatér a swing műfajhoz, amelyben valljuk be, elég otthonosan mozog. Itt az első, Go Gentle című dalhoz készült videoklip...

Robbie Williams jobb formában van, mint valaha: az elmúlt egy-két évben folyamatosan szerepelt a rádiók lejátszási listáin (olyan fülbemászó pop remekekkel, mint a Candy), és ha számításba vesszük a november közepén megjelenő legújabb nagylemezét, azt is elmondhatjuk, hogy az elmúlt négy esztendőben nem kevesebb, mint három stúdióalbummal rukkolt elő.

Az új lemez már a címével – Swings Both Ways – is egy régi vágású hangzásvilágra utal. Ezt bizonyítja az anyagról kimásolt, kitűnő Shine My Shoes kislemez is, amit máris követ egy újabb ízelítő: a Go Gentle nagyszerű videója. Az albumra, amelyen többek között Michael Bubléval, Kelly Clarksonnal és Lily Allennel is dolgozott, még egy hónapot kell várnunk.

Robbie már egyszer megmutatta, hogy a swing műfaja a legkevésbé sem áll tőle távol (nem feledhetjük 2001-es Swing When You’re Winning-lemezét), ez pedig nagy valószínűséggel a friss korong megérkezésével csak tovább szilárdul majd. Az eddigi ízelítők alapján ugyanis sem a régi, sem pedig az új rajongók nem fognak csalódni, ami újfent csak azt mutatja, hogy a 38 éves előadóra egyértelműen szükség(ünk) van.