Katy Perry a legjobb

2013. november 14.
A 29 éves amerikai énekesnő nemcsak a legjobb énekesnő díját zsebelte be az MTV EMA díjátadón, de övé lett a világ legnépszerűbb Twitter-fiókja is.

Katy szépen lassan hajtotta végre az online térhódítást, aminek eredményeként letaszította Justin Biebert a közösségi oldal trónjáról. Sőt, ha hozzávesszük a maradék három helyezettet is, elmondhatjuk, hogy még Barack Obamát, Taylor Swiftet és Lady Gagát is lekörözte a maga több mint 46 és fél millió követőjével.

Pedig Katy új albumára majdnem három évet kellett várniuk a rajongóknak. A nemrégiben megjelent Prism című album mindenkit kárpótolt, az énekeső eddigi legjobban fogadott anyaga lett. Nemcsak a kritikusok tartják eddigi legmérvadóbb munkájának, de a korong kitűnően szerepel az eladásokat nézve is: a Prism 86 országban lett listavezető az iTunes-on, az Egyesült Királyságban már félmillió példányt adtak el belőle; Kanadában négyszeres, Ausztráliában pedig ötszörös platinalemez lett, de nálunk is a lista élére került.

Katy Perry tehát újra tarol, a vasárnap tartott MTV EMA gálán pedig sok ezernyi fiatal zenerajongó előtt adta elő Unconditionally című számát – lélegzetelállító rendezésben, kilenc méter magasságban felfüggesztve énekelt.