Mi szem-szájnak ingere

2013. november 16.
Most szombaton, november 16-án nem csak a szemnek kedves válogatott design tárgyakat, de a mindenféle finomságokat is beszerezhet, aki a Gödör Klubba látogat.

A DiP, Budapest legújabb design vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre – válogatott alkotók színvonalas portékáival. A színes kínálatban ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak illetve játékok is lesznek. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Közösségi jellege miatt a DiP – Design Passage nem csak vásárlásra, de a tervezőkkel való ismerkedésre, beszélgetésre is hív, a város kellős közepén, a Deák tértől néhány lépésnyire, a Király utcából nyíló fedett, az időjárás viszontagságaitól védett passzázsban.

Ahogy már hagyományosnak mondható, a DiP mellett más programok is lesznek. A design cuccok mellett mostantól zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, fűszerek és még sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készült finomság is beszerezhető a DiP-pel párhuzamosan megrendezett Közös Piac közösségi termelői piacon Nem csupán vásárolni tudunk, a Panificio il Basilico jóvoltából különleges, de kedvező árú napi menüt is kóstolhatunk.

A DiP Design Passage november 16-án, szombaton 10-18 óráig kerül megrendezésre a megújult Gödör Klubnak is helyet adó Central Passage-ban (1061 Király u. 8.).