Elektroszving Budapesten

2013. november 29.
Magyarországon egyedüliként az Orfeum nyert felvételt a világ kiemelt nagyvárosaiban jelen lévő Electro Swing Club elit hálózatba. A dekadens partikon külföldi dj-k keverik a trendi, lüktető zenéket.

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy Hollywood, Párizs és például London után a világszerte töretlen sikerű elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként megalakíthatja az Electro Swing Club Budapestet.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő elektroszving dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, azonban minden alkalommal élő produkciók és burleszktáncosok is színesítik a képet.

November 29-én, az első alkalommal a klubhálózat egyik alapítója, Max Pashm lesz a vendég, Londonból. Max tapasztalt dj és zenekarvezető a balkan beats / elektroszving világából. Az este különlegessége pedig a 2012-es X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél és Ordiman új elektroszving live act formációja, amelyben az énekesnő ismét a neki legjobban álló zenei közegben mutathatja meg tehetségét.

A dj-k és a live act mellett burleszk-táncshow emeli az este hangulatát meglepetésvendéggel.