Király Viktor új dala

2014. január 06.
Legújabb dalát a RUN-DMC egyik tagjának rapbetéte színesíti, és bejutott A Dal című műsor legjobb 30 felvétele közé is, így versenyezhet az Eurovíziós kijutásért.

Az új tempós, ’80-as évek hangulatát idéző kislemez dal, a Running Out Of Time az előző, Fire című dalhoz hasonlóan szintén Viktor önálló szerzeménye, zenéjét és szövegét is egymaga írta, és producerként saját otthoni stúdiójában rögzítette a dal nagy részét. Ahogy a Fire esetében is, ebben a dalban is részt vett társproducerként a londoni Diamond Duggal, aki a hangszerelésben és a keverésben nyújtott segítséget Viktornak.

Ám Az Ének Iskolájának tanára nem elégedett meg ennyivel, és még magasabbra tette a lécet. Új dalához egy világhírű legendát, az amerikai, platinalemezes, Rock’n’Roll Hall Of Fame-be is beválasztott egykori RUN-DMC hip-hop csapat egyik tagját, DMC-t is sikerült megnyernie közreműködőnek, aki saját rapbetétjével tette teljessé a vadonatúj Running Out Of Time című dalt.

Az új Király Viktor dal ráadásul már biztosan ott lesz az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előselejtezőjében is, ugyanis A Dal zsűrije beválasztotta a legjobb 30 felvétel közé a több mint 400 nevező közül. A Dal színpadán a Running Out Of Time rapbetét nélküli, 3 perces változata hallható majd.