Kedvenc nyugdíjasaink visszatérnek

2014. január 20.
A Marigold Hotel kedves brit nyugdíjasai visszatérnek... és magukkal hozzák a barátaikat is! Egyik kedvenc filmünk folytatódik!

2012 egyik nagysikerű meglepetés filmje volt a Keleti nyugalom – Marigold Hotel című film, amelyben felvonult az angol színészek színe-java, többek között Judi Dench, Bill Nighy, Tom Wilkinson és Maggie Smith. A hét elején jelentették be, hogy a Szerelmes Shakespeare rendezőjével már tervezik a film folytatását.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ismét a legnevesebb színészekkel dolgozhatunk együtt – mondta Claudia Lewis, a Fox Searchlight produkciós igazgatója. – Ol Parker eredeti forgatókönyve alapján John Madden készíti a filmet, amiben már alig várjuk, hogy még jobban is megismerhessük a régi és új karaktereket.”

A független stúdió történetében különösen jelentős lesz a vállalkozás, hiszen ez az első filmjük, amihez folytatást is terveznek. Ráadásul fantasztikus színészeket sikerült megnyerniük a produkcióhoz. A Best Exotic Marigold Hotel 2. című filmben szerepet vállalt a Micsoda nő! sztárja, Richard Gere, illetve a Bourne-filmekből ismerős David Strathairn is.

(InterCom)