Nem létező Nemjuci új videóklipje

2014. január 26.
Mi történik, ha egy zenekar bejelenti, hogy megszünteti aktív működését? Megjelentetnek egy új klipet. Íme az Idiot Love Song!

Január közepén látott napvilágot a Nemjuci zenekar Idiot Love Song című új videóklipje. Ez azért is érdekes, mert a banda tavaly év végétől megszüntette aktív működését. Öt éves pályafutásukat ezek után egy nagyszerű budapesti koncerttel zárták. Juci és csapata arról nem nyilatkozik, várható-e az újrakezdés, de ezzel a klippel még mindenképp meg akartak lepni minket.

A tavaly ősszel fele tempóban rögzített felvételeket és az utómunkát is Szabó Áron készítette és koordinálta, aki egyébként mindvégig a Nemjuci kreatív munkatársa volt. A műtermi forgatás mellett több jelenetet kint a hidegben, erdőn-mezőn rögzítettek. Elég nehezen lehetett Jucit rávenni arra, hogy feküdjön bele a nyirkos-pókos avarba, de végül, ahogyan a klipben is látható, belement a játékba. A banda tagjai a természetből kölcsönzött csodás glóriákat kaptak a fejük fölé, és hogy Vasaló miért dobol alsónadrágban? Mert egy kommunikációs baki miatt a ruháit oda kellett adnia a két gitárosnak. Hát így.

És bár a Nemjuci a továbbiakban tartózkodik a nyilvánosságtól, a tagok ezt az évet önálló projektjeiknek szentelik, így meglehet, hogy nem is oly soká külön-külön újra feltűnnek a világhálón vagy akár a színpadon.

Addig is nézzétek meg az új klipjüket és böngésszetek a banda más csemegéiből is.