Nem létező Nemjuci új videóklipje

2014. január 26. |

Mi történik, ha egy zenekar bejelenti, hogy megszünteti aktív működését? Megjelentetnek egy új klipet. Íme az Idiot Love Song!

Január közepén látott napvilágot a Nemjuci zenekar Idiot Love Song című új videóklipje. Ez azért is érdekes, mert a banda tavaly év végétől megszüntette aktív működését. Öt éves pályafutásukat ezek után egy nagyszerű budapesti koncerttel zárták. Juci és csapata arról nem nyilatkozik, várható-e az újrakezdés, de ezzel a klippel még mindenképp meg akartak lepni minket.

A tavaly ősszel fele tempóban rögzített felvételeket és az utómunkát is Szabó Áron készítette és koordinálta, aki egyébként mindvégig a Nemjuci kreatív munkatársa volt. A műtermi forgatás mellett több jelenetet kint a hidegben, erdőn-mezőn rögzítettek. Elég nehezen lehetett Jucit rávenni arra, hogy feküdjön bele a nyirkos-pókos avarba, de végül, ahogyan a klipben is látható, belement a játékba. A banda tagjai a természetből kölcsönzött csodás glóriákat kaptak a fejük fölé, és hogy Vasaló miért dobol alsónadrágban? Mert egy kommunikációs baki miatt a ruháit oda kellett adnia a két gitárosnak. Hát így.

És bár a Nemjuci a továbbiakban tartózkodik a nyilvánosságtól, a tagok ezt az évet önálló projektjeiknek szentelik, így meglehet, hogy nem is oly soká külön-külön újra feltűnnek a világhálón vagy akár a színpadon.

Addig is nézzétek meg az új klipjüket és böngésszetek a banda más csemegéiből is.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra