Bábos karinthyáda a Magyar Színházban

2014. február 02.
Vasárnap estére kiváló programot ajánlunk. A Magyar Színház idei első premierje az Utazás a koponyám körül című zenés bábos karinthyáda Bereczki Csilla rendezésében.

Február 2-án mutatják be Karinthy Frigyes – Laboda Kornél Utazás a koponyám körül című darabját a Magyar Színházban. A Márkos Albert zenéjével készülő előadásban Cserna Antalt, Ruttkay Laurát, Rancsó Dezsőt és Holecskó Orsolyát is láthatjuk.

Az előadás nem szigorúan vett „Utazás a koponyám körül” adaptáció. A kisregényt, mint a színpadi mű gerincét használják csupán, mint sorvezetőt és apropót, hogy betekinthessenek egy elképesztően gazdag és szórakoztató életműbe. Novellák, naplók, levelek, karcolatok, kabarétréfák, versek és humoreszkek elevenednek meg, és természetesen a novellák, naplók, levelek, karcolatok, kabarétréfák, versek és humoreszkek szereplői is mind színpadra lépnek, hogy egy ember agyának minél áthatóbb, ugyanakkor teatralizált feltérképezése történjék előadás közben. Egy emberé, aki bajban van, és amúgy is mindent alaposan átgondol.

Bővebb infó itt!