Párhuzamosok a végtelenben: slam, rap és vers

2014. április 10.
A tavalyi corvintetős Költészet napi slam poetry-est minden előzetes várakozást felülmúlt,. Az idei eseményt a költészet napja előestéjén, azaz ma tartják: ismét igazán rendhagyónak ígérkezik.

A Párhuzamosok a végtelenben címet kapott est előadói kiderítik, vajon találkoznak-e a párhuzamos szövegvilágok is a végtelenben. A meghívott fellépők nagyobbik fele olyan műfajban ír és előad, amelyben nem szokott.
Meglátjuk, milyen slammer lenne Babiczky Tibor, illetve Busa Pista emlékszik-e még azokra az időkre, amikor az SPB versenyeinek fellépője volt, milyen rapet ír Kemény Zsófi és Dunajcsik Mátyás és hogyan is fest, ha Gábor Tamás Indiana és Saiid verset ír.

Ezek után és közben pedig meghallgathatunk majd végre egy bizonyos közelmúltbeli eseményre készült, de el végül sosem hangzott szövegeket, amelyre mi magunk sem várunk kevésbé, mint akárki más – „a savak forradalma” jeligére.

Velünk lesznek: Babiczky Tibor, Busa Pista, Dunajcsik Mátyás, Gábor Tamás Indiana, Kemény Zsófi, Simon Márton, Süveg Márk Saiid, Závada Péter illetve a BoCSiOn – vagyis Csider István Zoltán, Horváth Kristóf Színész Bob és Pion István.

Április 10-én 20 órától a Corvintetőn!