Interaktív vacsoraszínház az Orient Expresszen

2014. április 11.
Ha igazán különleges programra vágyunk, ne hagyjuk ki ma este a Gyilkosság a Vacsorán interaktív vacsoraszínház előadását. Most különleges helyszínen nyomozhatunk együtt a szereplőkkel.

Április 11-én a Gyertyafény Expressz szalon-, bár- és nosztalgia kocsikból álló vacsoravonatán exkluzív környezetben vehetünk részt az interaktív programon. Együtt nyomozhatunk a szereplőkkel a Gyertyafény Expressz kocsiján egy remek gasztronómiai és színházi élmény keretében A kétely fátylai című előadáson.

Miről szól a történet? Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Az idill helyett azonban egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában…

Mikor és hol? Április 11-én 19 órakor Budapesten, a Nyugati Pályaudvaron a Nosztalgia vonaton.
A program tartalmazza a menettérti nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt, a menühöz tartozó italokat, és az interaktív vacsoraszínház előadását is.

További részletek itt!