Itt az első magyar közösségi klip a mïus-tól

2014. április 26.
Rajongók által forgatott klip, Balcony TV fellépés, koncert a Gozsdu Manó Klubban... Mind a mïus háza tájáról.

Az utóbbi időben felpörögtek az események a három éve alakult zenekar háza táján. A Horányi Júlia (aki elindította saját divatmárkáját is) és Álmos Gergő által alapított duó az év elején jött ki második, Tessellation című albumával, amelyet teltház előtt mutattak be a Toldi Mozi nagytermében. Ezt megörökítendő készült el az album egyik legpörgősebb dalához, a Such Is Life-hoz egy igazán különlegesnek mondható live videó, amelyet digitális kamerákkal, fényképezőgépekkel, tabletekkel teljes egészében a közönség soraiban helyet foglaló rajongók forgattak le.

A koncertekre négy tagúvá bővülő zenekar – Szinovszki Márton – billentyűs hangszerek/gitár, Mezey Tamás – basszusgitár – legközelebb április 26-án este 21 órától a Gozsdu Manó Klubban mutatja be az új album dalait, és a bemutatkozó lemez (Behind The Line) teljesen újragondolt verzióit.

És ez még nem minden: a zenekar a következő időszakban több érdekes projektben is fel fog tűnni. Szerepelnek majd a Balcony TV Budapest egyik következő adásában, valamint közös single-t jelentetnek meg az egyik legkarakteresebb, Magyarországon élő amerikai előadóval.

Fotó: Fekete Csaba