Santana új albuma

2014. május 09.
Negyven éve van a pályán, de még csak most jelentette meg első latin zenei albumát Santana. A Corazón igazi zenei csemege.

A tízszeres Grammy-díjas rockikon és a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, Carlos Santana és a Santana együttes karrierjük első latin zenei albumát jelentették meg.

Az albumon olyan klasszis művészek működtek közre, mint a ChocQuibTown, a Lila Downs, Gloria Estefan, a Fabulosos Cadillacs, Juanes, Ziggy Marley, Miguel, Niña Pastori, Diego Torres, Samuel Rosa a Skankből, Cindy Blackman Santana, Romeo Santos, Soledad és Wayne Shorter.

Santana több dalt is előadott már az albumról decemberi szuperkoncertjén, ahol a lemezen közreműködő előadók is felléptek, együtt ünnepelve a művész latin zenei örökségét Guadalajarában, Mexikóban.

Az album és a koncert visszaviszi Carlost szülővárosába, Autlan városába (Guadalajaratól kissé délre), és nemcsak méltón ünnepli meg Carlos szeretetét zenei öröksége iránt, de bemutatja a latin zenére és a mai generáció latin szupersztárjaira gyakorolt személyes hatását is. A latin zene számos műfaja képviselteti magát ezekben az együttműködésekben, úgy mint a pop, a rock, a salsa, a hip-hop, a folk, a reggae, a tradicionális és a bachata.

Sony Music

Fotó: Courtesy Ruben Martín/RCA Records