George Ezra hamarosan Budapesten

2014. május 12.
A fiatal énekes annak ellenére, hogy Budapest című dalával futott be, még sosem járt korábban a fővárosunkban. Most mindjárt két koncertet is ad.

George Ezra először látja meg leghíresebb dalának ihletőjét, és rögtön két koncertet is ad fővárosunkban. Május 31-én, a Sziget Szervezőiroda meghívására, a Budapest Essentials rendezvénysorozat keretében láthatjuk majd élőben az ifjú titánt, aki egy rendhagyó vonatúttal összekötött európai miniturné végállomásaként érkezik hozzánk.

„Az ifjú tehetség egy Budapest című dallal úgy robbant be a nemzetközi köztudatba, hogy még soha nem járt Budapesten, bár mint kiderült, látatlanban is varázslatos helynek tartja. Rögtön fölkeltette az érdeklődésünket ez a sztori, ezért megkerestük Ezra menedzsmentjét, hogy szívesen meghívnánk a Szigetre, egy kis városvezetéssel összekötve” – mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.

Nem is akárhogy érkezik: egy többállomásos európai „vonat-turné” végállomása lesz majd Budapest. Ráadásul – egy nemzetközi nyereményjáték keretében – a vonatúton csatlakozhatnak hozzá a rajongói is, akikkel együtt ismerkedhet majd meg Budapesttel.

Ezra két koncertnek is ad a fővárosban: május 31-én délután az Erzsébet téren lép fel, egy ingyenes, néhány dalos „mini” koncerten, majd aznap este a Hello Baby nevű szórakozóhelyen ad, immár teljes értékű bulit.
Ráadásul bejelentette debütáló albuma megjelenését is: a Wanted on Voyage június 30-án lát majd napvilágot. Az albumot megelőző kislemez, a Budapest már elérhető az összes digitális zeneáruházban.

Sony Music