George Ezra hamarosan Budapesten

2014. május 12. |

A fiatal énekes annak ellenére, hogy Budapest című dalával futott be, még sosem járt korábban a fővárosunkban. Most mindjárt két koncertet is ad.

George Ezra először látja meg leghíresebb dalának ihletőjét, és rögtön két koncertet is ad fővárosunkban. Május 31-én, a Sziget Szervezőiroda meghívására, a Budapest Essentials rendezvénysorozat keretében láthatjuk majd élőben az ifjú titánt, aki egy rendhagyó vonatúttal összekötött európai miniturné végállomásaként érkezik hozzánk.

„Az ifjú tehetség egy Budapest című dallal úgy robbant be a nemzetközi köztudatba, hogy még soha nem járt Budapesten, bár mint kiderült, látatlanban is varázslatos helynek tartja. Rögtön fölkeltette az érdeklődésünket ez a sztori, ezért megkerestük Ezra menedzsmentjét, hogy szívesen meghívnánk a Szigetre, egy kis városvezetéssel összekötve” – mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.

Nem is akárhogy érkezik: egy többállomásos európai „vonat-turné” végállomása lesz majd Budapest. Ráadásul – egy nemzetközi nyereményjáték keretében – a vonatúton csatlakozhatnak hozzá a rajongói is, akikkel együtt ismerkedhet majd meg Budapesttel.

Ezra két koncertnek is ad a fővárosban: május 31-én délután az Erzsébet téren lép fel, egy ingyenes, néhány dalos „mini” koncerten, majd aznap este a Hello Baby nevű szórakozóhelyen ad, immár teljes értékű bulit.
Ráadásul bejelentette debütáló albuma megjelenését is: a Wanted on Voyage június 30-án lát majd napvilágot. Az albumot megelőző kislemez, a Budapest már elérhető az összes digitális zeneáruházban.

Sony Music

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Az egyik legfelkapottabb izlandi tehetség, Víkingur Ólafsson Budapesten izland

Az egyik legfelkapottabb izlandi tehetség, Víkingur Ólafsson Budapesten