Indul a Pálinkafesztivál

2014. május 22.
Dupla ágyas barackpálinka ballonból, kifejezetten nekünk nőknek készült gyümölcslikőrök és pálinkakoktélok – ez is jellemzi az idei, május 22. és 25. között megrendezésre kerülő Pálinkafesztivált.

27 pálinkaház több mint 400 párlatot kínál négy napon keresztül a IX. Budapesti Pálinkafesztiválon, amely visszaköltözik régi helyére, a Városháza Parkba, ahol olyan kiállítók is megjelennek, akik egykor, a fesztivál indulásakor voltak csak jelen az eseményen.

Az Árpád és Vadász Pálinka igazi újdonságként Árpád dupla ágyas barackpálinkával készül a belvárosi rendezvényre. Az ital különlegessége, hogy aszalt és friss gyümölcsön ágyazódott, amelynek köszönhetően hosszú percekig érezhető lekváros, friss és citrusos vonásokat hordoz. Plusz élvezetként a látogatók egy speciális pálinka ballonból kapják majd a párlatot.

Lesz itt a Tokaj-Hegyaljáról ideutazó gyümölcslikőrcsalád, pálinkapapucs és pálinkakolbász, és biztos, hogy idén a hűsítő körtepálinkás-mentás limonádé is nagy sláger lesz diós különlegességek és a borókapálinka mellett. Idén szintén újdonság, hogy a feltöltőkártyás rendszer és a kuponvásárlás helyett a legegyszerűbb módon, készpénzzel lehet majd vásárolni közvetlenül a kiállítóktól. Ráadásul a fesztiválozók a megvásárolt jegyük mellé két kupica kóstolót is kapnak.