Szülőföldjén forgatott klipet az Irie Maffia MC-je, Kemon

2014. június 26.
Kemon, az Irie Maffia egyik MC-je Grenadán született, ám úgy hozta az élet, hogy hosszú időt távol kellett töltenie a szülőföldjétől. Idén év elején azonban végre haza tudott utazni, és ezt az utazást meg is örökítette – ebből született a csapat legújabb klipje a Tisztelet című számhoz.

„Jó volt, hogy 8 év után újra láthattam az édesanyámat, a tesóimat, a barátaim – meséli Kemon. – Újra megkóstolhattam anyukám főztjét. Fürödhettem a Karib-tengerben, zenélhettem a nagybátyámmal, aki az egyik legismertebb calypso énekes Grenadán… Bár már sok minden ideköt, de az otthon még is csak az otthon.”

A kisfilm egyébként egy igazi családi vállalkozásként készült el.

„Én rendeztem és a kedvesem volt a ‘camerawoman’, aki egy GOPRO segítségével vette föl az egészet” – árulja el a kulisszatitkokat az MC. – „Az édesanyám, az öcséim, a helyi barátaim, ismerőseim szerepelnek benne. La Filette az a hely Grenadán ahol születtem, nevelkedtem és meg szerettem volna mutatni a magyar közönségnek e kicsi falu minden szépségét és adottságát.”

A szereplők örömmel kötélnek álltak, hogy benne legyenek a videóban.
„Nagyon örültek neki, mert nagyon sokan követik azt, amit csinálok Magyarországon és boldogok voltak, hogy végre egy klipemben ők is szerepelhetnek. Bár az elején furcsállották, hogy magyarul nyomom és viccesnek tartották, de a végére a Tisztelet szót mindenki megtanulta. Az igazi nagy meglepetés viszont majd az lesz nekik, ha végre láthatják a kész klipet. Én már alig várom a véleményüket. Egyébként pontosan tudják, hol van Magyarország, hiszen 14 éves koromban jöttem ide először és azóta sokan követik az utamat. Sőt az édesanyám már járt is itt” – teszi még hozzá Kemon.