Király Viktor új dala, a Work

2014. július 07. |

A VIVA Comet Legjobb Férfi Előadója új stúdióalbumán dolgozik, amelyről mindjárt itt is az első dal: a Work. Hallgasd meg!

Július 14-én jelenik meg digitálisan a King Music gondozásában Király Viktor vadonatúj kislemez dala, a „Work” is, melynek élő premierjére június 13-án került sor a VIVA Cometen az est egyik leglátványosabb szuperprodukciójaként. Ám a díjátadó ezzel még nem ért véget Viktor számára, hiszen a rajongói szavazatok alapján – számos jelölést követően – elnyerte a legrangosabb hazai elismerést, a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadójának járó gömböt is.

Az új dalt Viktor dalszövegíróként és zeneszerzőként is jegyzi, állandó társ-producere, a londoni Diamond Duggal mellett. A dal mondanivalóját Viktor így foglalta össze röviden: „Mindannyian tudjuk, hogy mi a világ legfontosabb mozgatórugója. A szerelem. De ha azt szeretnénk, hogy örökké tartson, akkor nagyon fontos, hogy tegyünk is érte valamit, dolgozzunk meg érte, még ha ez sokszor nehéz is.”

A hamarosan videoklipet is kapó Work kislemez borítóját és a dalszöveges videót Huszka Zsombor grafikusművész készítette.

A Work stúdió változatának rádiós és dalszöveges videóját már most meghallgathatod.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

86 éves korában elhunyt Törőcsik Mari Nemzet Színésze

86 éves korában elhunyt Törőcsik Mari