Király Viktor új dala, a Work

2014. július 07.
A VIVA Comet Legjobb Férfi Előadója új stúdióalbumán dolgozik, amelyről mindjárt itt is az első dal: a Work. Hallgasd meg!

Július 14-én jelenik meg digitálisan a King Music gondozásában Király Viktor vadonatúj kislemez dala, a „Work” is, melynek élő premierjére június 13-án került sor a VIVA Cometen az est egyik leglátványosabb szuperprodukciójaként. Ám a díjátadó ezzel még nem ért véget Viktor számára, hiszen a rajongói szavazatok alapján – számos jelölést követően – elnyerte a legrangosabb hazai elismerést, a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadójának járó gömböt is.

Az új dalt Viktor dalszövegíróként és zeneszerzőként is jegyzi, állandó társ-producere, a londoni Diamond Duggal mellett. A dal mondanivalóját Viktor így foglalta össze röviden: „Mindannyian tudjuk, hogy mi a világ legfontosabb mozgatórugója. A szerelem. De ha azt szeretnénk, hogy örökké tartson, akkor nagyon fontos, hogy tegyünk is érte valamit, dolgozzunk meg érte, még ha ez sokszor nehéz is.”

A hamarosan videoklipet is kapó Work kislemez borítóját és a dalszöveges videót Huszka Zsombor grafikusművész készítette.

A Work stúdió változatának rádiós és dalszöveges videóját már most meghallgathatod.