Divat a jégen – Intimissimi On Ice OPERA POP

2014. augusztus 09.
Szeptember 20-án és 21-én este az Aréna Veronában megelevenedik a zene, divat és fényűzés mesebeli világa, ráadásul egy pazar jégrevü keretei között.

Az Intimissimi On Ice OPERA POP színes műsorban helyet kapnak hires operák némi popzenei csavarral, és a klasszikus jégkorcsolya lenyűgöző látványa kaleidoszkopikus fényeffektekkel kombinálva. A nagyszabású esemény tervezésében olyan hírességek vettek részt, mint Marco Balich kreatív igazgató, aki többek között az Olimpiai Ceremóniák megszervezésével vált ismertté, Giulia Mancini, műkorcsolya események szervezője, illetve Sandro Veronesi, a Calzedonia Csoport tulajdonosa.

A fellépők között lesz Carolina Kostner, a műkorcsolya szupersztárja, de további hírességeket is láthatunk majd a jégen siklani. A zenéről az Arena di Verona kórusa és zenekara gondoskodik majd, különböző nagynevű operaénekesekkel karöltve, illetve meglepetés sztárfellépőket is hallgathatunk. Az est pompáját az Ali Mahdavi által tervezett kosztümök csillogása fokozza, aki az Intimissimi 2014-es őszi kollekciójából inspirálódva alkotta meg csodás kreációit.

Jegyeket a Ticketone és a Geticket oldalain keresztül vásárolhatunk, 38 eurós ártól.