Őszindító, visszatérő

2014. szeptember 04.
Szeptember 5-én a budapesti RoHAM Bárban Óriás őszindító, Jazzékiel visszatérő koncert! Ott a helyünk!

A májusban 0209 című új lemezével jelentkező Óriás zenekar maga mögött hagyva a nyári fesztiválszezont, szeptemberben országos turnéra indul. Soprontól Debrecenig, de még a határon túl is koncerteznek. Az év elején újra trióvá alakult banda őszi-téli programját a budapesti Roham Bárban nyitja!

A Jazzékiel, mint a fővárosi alternatív klubélet egyik fontos bandája, valamikor 2010 táján, a borongós Holy Shitet követően kezdett el felhagyni az aktív koncertezéssel, majd 2011-re szinte teljesen visszavonult.

Az elmúlt három év alatt a tagok különböző produkciókban (Grand Mexican Warlock, The Carbonfools) bukkantak fel, a zenekar pedig csupán homályos információkat osztott meg a készülő harmadik lemezükről. A dunaújvárosi banda története persze ennél jóval korábbra nyúlik vissza: az azóta megboldogult Radio Café tette őket országosan ismert névvé, valamint Gödör Klubos koncertjeik egy szűk kör számára kultikus csapattá.
Az első életjelet idén áprilisban adta magáról a zenekar, amikor is a Record Store Day alkalmából egy vinyl kislemezt jelentettek meg a Mamazone gondozásában. Aki azonban azt várta, hogy ismét élőben lássa a srácokat, annak jó hír, hogy szeptember 5-én visszatérnek a színpadra a budapesti Roham bárban, új dalokkal és teljes legénységgel az Óriás társaságában.

RoHAM Bár, Budapest (1074 Bp., Dohány u. 22)