Kylie Minogue hamarosan Budapestre érkezik

2014. augusztus 28.
Kylie Minogue bejelentette Kiss Me Once elnevezésű új turnéját. A koncertkörút Nagy-Britániában kezdődik majd ősszel és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a Budapest Arénában. Kylie híres zseniális élő fellépéseiről, a Kiss Me Once turné ezt a hagyományt kívánja folytatni, valamint a rajongókkal együtt ünnepelni a régi és az újabb slágereket.

Kylie Minogue vadonatúj albuma, a Kiss Me Once márciusban került a boltokba. Négy év után jelentkezett az énekesnő új anyaggal, ráadásul még a produceri teendőket is ő látta el Sia-val az oldalán. Az új lemezen együtt dolgozott Pharrell Williams-szel, Ariel Rechtshaid-del és Greg Kurstin-nel is.

Kylie Minogue 1987-ben robbant be a zeneiparba, és nem csupán slágerlista-vezető és többszörös díjnyertes énekesnővé vált pillanatok alatt az egész világon, hanem divatikonná, tervezővé, vállalkozóvá és jótékonysági nagykövetté is. Mindemellett 46 angol slágerlistát megjárt dalt tudhat magáénak.

Két évtizednyi lenyügőző eredményei dacára, Kylie Minogue éppen repülőrajtot készül venni karrierjével. Miután 2013-ban management szerződést kötött a Roc Nation-nel, most ismét a világ meghódítására készül.Új turnéja, amely szeptemberben indul útjára Liverpoolban, sikerei egyik újabb állomása.

A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu oldalon kaphatók.