Kubai hangulatban

2014. október 12.
Forró ritmusok, csábos táncok, egzotikus szépségek és olyan dalok, amelyek a forró kubai éjszakát idézik fel...

A Pasión de Buena Vista elrepít minket a karibi szigetek zsúfolt utcáira, ahol átélhetjük a felhőtlen kubai életérzést. Kivételes és eredeti szereplők, valamint slágerlistás kubai énekesek és szuper táncosok egy lélegzetelállító színpadi show keretein belül nagy valószínűséggel egy életre megfertőznek minket a kubaiak szenvedélyével.

Harmincöt országban adott négyszáz előadás és 500 ezer néző után a Pasión de Buena Vista produkció 2014-ben visszatér Európába!

Két évvel ezelőtt Németországban megkapták a 2008 legjobb show műsorának járó legrangosabb médiadíjat, a Radio Regenbogen Award-ot, és élőben zenéltek a legnézettebb, Wetten dass…? című televíziós műsorban is. Emellett két kislemezt is megjelentettek, a La vida es un carnaval-t és a Chá Chá Chá Con Sabor-t.

Semmi nem jellemzi jobban a kubai mentalitást, mint az ottani zene és tánc. A ma világszerte ismert zenei stílusok, mint a rumba, a mambo, a cha cha cha és a salsa ugyanabból a négy alapelemből épülnek fel, csak mindegyik esetben egy kicsit másképpen.

A Pasión de Buena Vista három alkalommal ad koncertet Budapesten. Október 13-án este a Papp László Budapest Sportarénában, majd 14-én 15 és 19 órakor a RAM Colosseumban.

Bővebb információ itt és itt!