Újra itthon lép fel a Four Bones Quartet

2014. november 26.
A Four Bones Quartet azon magyar zenekarok közé tartozik, akik bizony nem csak hazai pályán könyvelhetnek el maguknak sikereket. A négy harsonaművész, akiknek repertoárja széles zenei palettán mozog a klasszikus melódiáktól a könnyed ritmusokon át a jazz világáig, évek óta járja a világot.

„Németországban szinte már visszatérő vendégnek számítunk, de például idén a nyár közepén egy hosszabb turné alkalmával többek között Hollandia és Brüsszel érintésével újabb helyszíneken koncerteztünk. Novemberben pedig Münchenben és Barcelonában fogunk fellépni, ahol bő egy hetet töltünk majd el” – meséli nemzetközi szerepléseikről Gyetvai Péter, a zenekar tagja.

Erről az útról fognak hazaérkezni a 2014. november 26-án, hogy végre magyar közönség előtt is, az Akváriumban adjanak koncertet. Az este folyamán közreműködőkre is számíthatunk, bár a csapat felállása már eleve különleges.

„A 4 harsona adta hangzás folyamatosan utat tör magának és az elektronikával ötvözve egy igazán egyedi zenei világot mutat meg. Az Akváriumos estére – nagy örömünkre – elfogadta a meghívásunkat Bástis Branka (ének), Nagy Zsolt (dobok) és Kovács Tamás „Tobzi” (ütőhangszerek) is. Emellett pedig különleges vizuál (Super33) teszi még érdekesebbé, színesebbé az eseményt” – teszi még hozzá a zenész.

Íme a beharangozó kisfilm: