Barbie-s Pop-Up üzlet nyílik a Werk Akadémián

2014. december 10.
December 11-én 18 órakor a Werk Akadémián mutatják be az orosz szerző, Linor Goralik Barbie, az igazi szőkenő című kötetét.

 

A novemberben megjelent Barbie, az igazi szőkenő című könyv nem tipikus regény – annál inkább gondolatgyűjtemény arról a műanyag babáról, akit régóta bálványozunk és a saját képére formál.

A szellemi és a művészeti élet jelenségeire mindig is fogékony Werk Akadémia ennek kapcsán igazi workshopot hozott létre Lakatos Márk, Németh Juci, Réz Anna és Dr. Forgács Attila segítségével, akik Réz András vezetésével a Barbie-jelenségről és annak hatásairól beszélgetnek.

Külön meglepetésként a könyvbemutató során még egy Pop-Up storeba is beléphetünk, ahol olyan Barbie-babákkal is találkozhatunk, akiket kortárs magyar divattervezők – Benes Anita, (Daalarna), Cakó Kinga (CAKO), Cselényi Eszter (Celeni ), Daubner Anna, Gyöngyösi Renáta (Iner), Kreatív Sminkműhely, Lang Szonja (Tyra Clothing), Merő Péter, Molnár Márk, Nanushka, Napsvgar von Bittera, Pallai Bernadett (Aquanauta), Romani Barbie, Tamara Barnoff , The Four, Tóth-Kern Enikő, Zoe Phobic – öltöztettek fel a saját elképzeléseik alapján.