Jön a világhírű ritmus és táncshow

2015. február 16.
8 férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és nem utolsó sorban rengeteg humor egy látványos showműsorban: jön a legendás Tap Factory produkció.

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön háromállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő TAP FACTORY turné állomásainak Budapest mellett Pécs és Veszprém ad helyet.

Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan előadások fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói. A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne -, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

Április 19-én, a Budapesti Kongresszusi Központban az esti időpont mellett délutáni előadást is tartanak.

Bővebb információ itt!