Új dal – ŽAGAR feat. KAMA: Sleepwalking

2015. április 29.
új számmal jelentkezik a Zagar. Ezúttal a Mary Popkids énekesével, Kamával készítettetek egy közös felvételt Sleepwalking címmel. A slágergyanús dal az ősszel megjelenő nagyjátékfilm, 'Az éjszakám a nappalod' egyik betétdala lesz, amely már a mozit megelőzve most tavasszal lát napvilágot.

Élőben legközelebb a Budapest Parkban találkozhattok Zagarékkal, ahol Sena lesz az előzenekaruk és Kama is vendégszerepel majd az új számmal, amely most ingyenesen letölthető a Zagar hivatalos oldaláról.

„Kamával a tavalyi VOLT fesztiválon, a Random Trippen játszottunk együtt. A koncert elég izgalmasra sikerült, Kama, karakteres hangja és stílusérzéke azonnal megtetszett. A buli után aztán megbeszéltük, hogy jó lenne, ha majd egy ponton összehoznánk egy közös dolgot. Pár hónap múlva egy David Bowie feldolgozással kerestem meg, de aztán abban maradtunk, hogy inkább egy tök új közös számot csinálunk. Közben elkezdtem írni az Éjszakám a Nappalod című film zenéjét, és egy házibuli jelenethez készült trekknél jutott eszembe, hogy ez jól állna Kamának. Átküldtem az alapot, amit pár napon belül egy nagyon jó énekdallammal küldött vissza, aztán ez lett a munkafolyamat. Tulajdonképpen nem is találkoztunk, úgy készült el a Sleepwalking” – meséli Zságer Balázs.

„Miután Balázs megkeresett az ötlettel, utánaolvastam a filmnek és elkezdtem ötletelni az éneken meg a szövegen. A film összefoglalóját olvasva magam előtt láttam egy bőrkabátos, inszomniás csávót, aki a budapesti éjszakában csapódik helyről helyre, egy kicsit egyre mélyebbre csúszva. Ez az elképzelt kép formálta a szövegvilágot és az éneket. Az első demóban gitárral játszottam fel a dalt, Balázsnak annyira tetszett, hogy végül ez a blues-os, vadnyugati hangulatú gitár benne is maradt a számban. A végeredmény szerintem abszolút Zagaros és Kamás egyszerre. Kimondottan kíváncsi vagyok, hogy élőben mi fog kisülni ebből. Szerintem egy különleges pontja lesz a koncertnek” – teszi hozzá Kama.

A dalt itt hallgathatod meg!