Koncert Barbra Streisand dalaiból

2015. december 03.
Barbra Streisand legnagyobb slágerei csendülnek fel december 6-án a Budapest Kongresszusi Központban, a Stúdió 11 és három gyönyörű hangú énekesnő, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea előadásában.

Barbra Streisand igazi díva, nagyszerű dalai és színészi alakításai örökre bevésődnek az emlékezetbe. Streisandot színésznőként és énekesnőként is Oscar-díjjal jutalmazták, ő volt az első női zeneszerző, aki Oscart kapott, Evergreen című daláért, de „szekrényében” három Golden Globe és több Grammy-díj is megtalálható. Ő az egyetlen olyan előadó, aki karrierje során öt egymást követő évtizedben listavezető pozíciót ért el a Billboard 200 slágerlistán. Énekesi karrierje első lemezével, a The Barbra Streisand Albummal indult el, 1963-ban. Ezzel párhuzamosan, itthon egy másik legenda, a Stúdió 11 zenekar indult útjára a közszolgálati rádió égisze alatt, akik bábaként jelen voltak a hazai könnyűzene számos klasszikusának megszületésénél is. A művészeti társulat és Barbra Streisand életútja az örökzöld dallamok mentén keresztezik egymást, melyeket ezúttal vonósokkal és három kiváló énekesnővel, Náray Erikával, Polyák Lillával és Szulák Andreával visznek színpadra a Budapest Kongresszusi Központban.

A három csodálatos hangú művésznő korábban Rebecca – A Manderley ház asszonya című musicalben szerepelt együtt, most pedig a Stúdió 11-gyel Barbra Streisand legszebb slágereit éneklik el, mint a Send In The Clowns, a My Man, a How Do You Keep The Music Playing vagy a Papa Can You Hear Me.

Információ és jegyrendelés ITT!