Ismét nagykoncertet ad Szekeres Adrien

2015. december 16.
December 28-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Szekeres Adrien a Győri Filmharmonikus Zenakarral.

Az egyik legnépszerűbb hazai énekesnő, Szekeres Adrien életében igencsak mozgalmasnak bizonyul az idei esztendő. Egyrészt tavasszal rajongói nagy örömére hat év után ismét új dallal és videoklippel jelentkezett. Az „Örök láng” átütő sikere is bizonyítja, a rá jellemző előadásmóddal, romantikus dallamvilággal még mindig képes meghódítani a közönséget.

A dal három vadonatúj szerzemény mellett természetesen helyet kap azon a november közepén megjelent EP-n, melyet exkluzív formában, számozott példányban bakelit lemezen is meghallgathatnak majd az érdeklődők.

Az év végén pedig Adrien talán eddigi legizgalmasabb vállalkozására készül. 2015. december 28-án ugyanis második alkalommal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

„Sokáig azt hittem, a színháztermek és koncerttermek az én igazi terepem, de nagyon jól éreztem magam három éve a karácsonyi koncertemen az Aréna színpadán, így a megtiszteltetés mellett hatalmas öröm számomra, hogy ismét ott énekelhetek. Ígérem, ezúttal is ünnepi lesz a hangulat, sok meglepetéssel és egy igazi különlegességgel is készülünk. Annyit elárulhatok, hogy a műsorban egy picit nagyobb részt szánunk az ismertebb pop slágereimnek, mint legutóbb.”

Adrien annak ellenére, hogy büszkén vállalja a pop énekesnő státuszt, folyamatosan keresi az új megoldásokat és nem retten meg az opera műfaj kihívásaitól sem. Az est folyamán elénekli az Ombra mai fu vagy a Nessun Doma című dalokat, melyek magas szakmai tudás mellett igazán karizmatikus előadói képességeket is igényelnek.
„Egy énekes mindig keresse a határait és dolgozzon a produkcióján. Szeretem meglepni a rajongóimat, megszerettetni velük a régen elfelejtett stílusokat és a koncert részévé tenni őket.”

Az „Ajándék” című koncerten a meglepetésvendégek mellett közreműködik a Győri Filharmonikus Zenekar.