Év végi nagykoncert a Group’n’Swinggel

2015. december 23.
Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Group'n'Swing zenekar. A nyáron megjelent „Most légy férfi!" című albumukat a közönség nagy lelkesedéssel fogadta. Ezt a szeretetet köszöni meg a lassan tíz éves zenekar a december 27-i rendhagyó koncerttel a Millenáris Teátrumban.

A Group’n’Swing zenekar december 27-én 19 órakor kezdődő, nagyszabású év végi koncertjén az elmúlt évek lemezeinek dalai csendülnek fel, miközben a videó aláfestést és színpadi elemeket is felvonultató produkció a legfrissebb, Most légy férfi! címet viselő nagylemez azóta slágerré lett dallamai köré épül.

A számos díjat, fellépést, televíziós megjelenést, valamint jótékonysági koncertet maga mögött tudó zenekar ebben az évben új vizekre is evezett. Nemcsak az új énekesük, Magyar Bálint megjelenése jelentett mérföldkövet a csapat életében, de a rajongótáborát rendszeresen meglepő gárda a közönségre való egyre gyakoribb kikacsintásával is bizonyította, hogy zenéjük az emberközeliség és a humor révén válik igazán szerethetővé. Nem véletlen a koncert címe sem, hiszen a jövőben még több személyes találkozás és párbeszéd formájában lesznek jelen rajongóik életében.

A Group’n’Swing zenekar Millenárison megrendezésre kerülő év végi koncertje egyben bevezetője is 2016-os év koncepciójának: a zene, a színpadi megjelenés és az ahhoz tartozó intenzív közönségi, közösségi kommunikáció együttesen garantál majd olyan élményt a zenekar rendezvényein, amelyről hazatérve a résztvevők biztosan egy életre megfertőződnek a Group’n’Swing sajátos, természetes zeneszeretetével, műfaji világlátásával és a műfaj iránti elkötelezettségével.

Randevú a Group’n’Swinggel – év végi nagykoncert
2015. december 27. 19:00 óra
Millenáris Teátrum (E épület)