Könyvek, amik nyáron is a gyerekek kedvencei lesznek

2016. július 19.
Oyan könyveket keresel, amiket órákig bogarásznak a gyerekek és még hasznosak is, mert tudást szereznek velük? Összeállítottunk egy listát a kedvenceinkről kicsiknek, nagyoknak!

Nem marad kérdés megválaszolatlanul

A kicsik egyre több kérdést tesznek fel magukról és az őket körülvevő világról. A Mi MICSODA Junior sorozat az 5 és 7 éves kor közti lurkóknak mutatja meg, mi, hogy működik, miért történik. Az óra és az idő című kötet már a megújult Juniorok egyik szép kötete, mely az idő múlását mutatja be remek példákkal illusztrálva. A remek kép szöveg arány, a kinyitható, kukucskálós ablakok, kísérlet leírások és érdekességek garantálják, hogy az érdeklődő gyermekünk minél több és érdekesebb információval gazdagodhasson. Aki szereti a szép képeket, a játékos tanulást és kíváncsi arra, hogyan is van ez a dolog az évszakokkal, az órával meg az idővel, lapozzátok fel a könyvet!

Mindent megtudhatsz 30 másodpercben

Ha otthon van egy kiskamasz a családban, aki kicsit türelmetlen, ám mindent magába akar szippantani a világról, a környezetéről, az állatvilágról vagy épp a tudományról, akkor add a kezébe a Tudás 30 másodpercben sorozat valamelyik részét! A mai világban felnövő gyerekek sokkal intenzívebb információ áramláshoz szoktak, ezért ez a sorozat megpróbálja őket utolérni. A fejezetek egy oldal információ, egy oldal illusztráció formájában épülnek fel. Semmi mellébeszélés, sok tudás mindössze 30 másodpercben! 8 éves kortól fiúknak, lányoknak!

A Marie Claire kedvence: Az ókori görögök- Istenek, hősök, költők

Érdekel, hogy hogyan éltek az ókori görögök, csak nem találsz olyan könyvet, ami érdekesen és mégis pontosan magyarázza el, hogy miről is van szó? Mitől olyan nagy szám több ezer év után is az, amit létrehoztak? Nem tudsz kiigazodni, hogy melyik istent, hogy hívják és minek az istene? Nos, még ennél is többet megtudhatsz ebből a könyvből, ami 7 éves kortól nyugodtan forgatható, hiszen a rengeteg információ mellett fotók, rajzok, keresztmetszetek segítik a könnyebb megértést.

Tessloff Babilon Kiadó