A harmadik szenzációs, hamisítatlanul olasz pompa a jégen

2016. július 25.
A várva várt, látványos és nagysikerű 'Intimissimi on Ice' produkció, amely már egész Olaszország szívébe belopta magát, hamarosan visszatér. 2016-ban is a Veronai Aréna biztosít romantikus helyszínt az eseménynek és nemzetközi vörös szőnyegének.

Az Intimissimi harmadik showja is egy egyedülálló élményt ígér, amely a fantasztikus zene, a divat és a korcsolyázás találkozásából született – az újabb látványos jégshow ismét a szépséget ünnepli majd. A bemutató, amelyet október 6-án és 7-én láthatunk a Veronai Arénában az Egy Csodálatos Nap címet kapta.

Az álom és valóság határán játszódó show, a két sztár, Bel és Hero 24 óráját meséli el egy táncban, amely a hajnal első fényeitől egészen a romantikus naplementéig repít minket: egy csodálatos, bűvös és izgalmas nap Verona történelmi falai között. A show egyik sztárja, az öt országos bajnoksági győzelem, két európai bronzérem és két olimpiai részvétel után, Kiira Korpi, a kimelkedő tehetségű, kecses finn műkorcsolyázó, Bel szerepében tündököl, pártját Herót pedig Stephane Lambiel alakítja.

A kifogyhatatlan ötlettárral rendelkező alkotók a 2016-os showra is fantasztikus meglepetésekkel készülnek. A show minden évben a nemzetközi film divatvilágának legnagyobb neveit kéri fel a jelmezek megálmodására. Idén Milena Canonero, világhírű olasz jelmeztervező kapta ezt a megtisztelő feladatot. Canonero négy alkalommal nyerte el a Legjobb Jelmeznek járó Oscar-díjat, egyet a Stanley Kubrick által rendezett Barry Lyndonért, valamint Sofia Coppola Marie Antoinette-jéért – 2015-ben pedig Wes Anderson Grand Budapest Hoteljéért is megkapta az Akadémia elismerését.

Az este különlegessége, hogy Andrea Bocelli élőben énekel mmajd a show legfelejthetetlenebb pillanatai alatt.

A jegyek az alábbi értékesítési hálózatokon vásárolhatók meg: Ticketone, Geticket.