Megjelent a Random Trip első videoklipje Fábián Julival és Wolfie-val

2016. augusztus 18.
Varázslatos, rejtett hazai tájakon forgott a "Free" című új Random Trip dal klipje Delov Jávorral, Fábián Julival, Wolfie-val és számos más ismert hazai zenész részvételével. Az első hivatalos klip egy új korszak kezdetét jelenti a nagy sikerű, improvizációs koncertsorozat életében, ez ugyanis a készülő lemez legelső dala.

A Delov Jávor és DJ Q-Cee vezetésével több mint hét éve működő örömzenélés hazai zenészek színe-javával készíti első lemezét, amely már csak azért is rendhagyó, mert a Random Trip eddig kizárólag kiadatlan dalokkal, 100% improvizációra épülve működött. Most azonban úgy döntöttek, stúdióban is rögzítik azt, ami eddig elszállt a pillanattal. Első daluk, a Free Fábián Juli és Wolfie (Punnany Massif) közreműködésével született meg, melyhez Galler András Indián rendezésében készült egy csodás, nyári hangulatú roadmovie.

A lemez első dalának klipjét a meseszép Gánton és Sződligeten forgatták. Az autós videóban több helyszínen követhetjük nyomon a Randomos csapat egy napját, ami egy remek hangulatú házibuliba csap át egy eldugott kis tó partján.

Hogy a közönségnek még több lehetősége legyen bepillantást nyerni a számtalan különleges együttműködés eredményeképp létrejövő lemez munkálataiba, az alkotóműhelyt is „bekamerázták”. Elindult a Random Trip videoblogja is, ahol hétről hétre további kulisszatitkokat osztanak meg a közönséggel videók és fotók formájában, így például a minifesztivál összefoglalóját is megnézheti már a közönség: www.randomtrip.hu.