Már forog a Pappa Pia

2016. augusztus 15.
A tízhetes forgatáson igazi sztárokkal, különleges tehetségű kezdőkkel, dallal, tánccal, tánckarral és kaszkadőrökkel készül a PAPPA PIA – romantikus komédia a 21. század mozinézőinek.

A film forgatókönyvét Divinyi Réka írta, a rendezést az évtizedek óta Amerikában dolgozó Csupó Gábor vállalta, a főbb szerepekben Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Stohl András, Reviczky Gábor valamint Ostorházi Bernadett játszik… és énekel.

A filmben egy sosem vénülő rockzenész meg az ő szélhámos természetű unokája próbál megmenteni egy öreg csónakházat, amelynek a helyén egy gátlástalan vállalkozó akar építkezni. A tízhetes forgatás, mely több mint 130 fős stábot foglalkoztat, szeptember közepéig tart.

A napokban ötven vállalkozó kedvű újságíró testközelből figyelhette a film készültét: Hajós András vezetésével az egyik fő helyszínen, a Gubacsi-híd pesti hídfőjénél felépült díszletben nézhették meg, min nevetünk és hatódunk meg jövőre a mozikban – az alkotók az egyik táncjelenet előadásával és egy bulis társaságról szóló bulis filmhez illően igazi nagy bulival fogadták a sajtó képviselőit.

A PAPPA PIA a tervek szerint 2017-ben kerül a hazai mozikba.