Abszolút nem szokványossal készül Jónás Vera

2016. szeptember 07.
Fúvós szekcióra hangszerelt koncerttel és különleges helyszínről jelentkezik Jónás Vera és zenekara az idei Zsidó Kulturális fesztiválon!

Szokásosan valami abszolút nem szokásossal készül a Jónás Vera Experiment! A Zsidó Kulturális Fesztiválra idén először érkezik a fiatal énekes-dalszerzőnő, és rögtön speciális felállással lepi meg a közönséget. Minden dal új köntöst, minden erőteljes akkord légies helyettesítést kap a szeptember 7-i esemény alkalmából. A zenekar dalait fúvósokra hangszerelve hallgathatjuk meg, Subicz Gábor trombitaművész-hangszerelő munkája nyomán. Erre eddig még nem volt példa a csapat történetében. A koncert különlegessége lesz a helyszín is, hiszen nem mindennap hallható a zenekar zsinagógában!

Jónás Vera az a zenész, akinél a profizmus és a közvetlenség kéz a kézben járnak: a London Center of Contemporary Music School-ban végzett zenei tanulmányokat és gyakorlatilag egész gyerekkorában is zenélt már, de sosem vált belőle távolságtartó előadó és szerző. Személyes könnyűzenét játszik, ami beenged minket belső világába: egy játékos, dögös, vidám de ugyanakkor mondanivalóval teli helyre. Legfrissebb albuma, a Tiger, now! a Launching Gagarin Records and Management gondozásában látott napvilágot. Megjelenése óta sorra gyűjti az elismeréseket: már egy Junior Artisjus-díj, valamint Fonogram és Az Év Dala jelölések is sorakoznak a képzeletbeli polcon.

Dátum: 2016. szeptember. 07.
Időpont: 19:30-21:30
Helyszín: 1075, Budapest, Rumbach Sebestyén utca 11-13.