Sweeney Todd az IBS-ben áll bosszút

2016. szeptember 15.
Vér, rengeteg vér. A szórakozás és az egész estés borzongás mellett ezt ígéri az esō theatricals sokszínű színész- és alkotógárdája a Sweeney Todd, A Fleet Street démoni borbélya közönségének.

 

A főszereplő a színész és Megasztár döntős Pál Tamás, szövetségesét, Mrs. Lovettet Stróbel Dóra, a mániákus Turpin bírót Hans Peterson alakítja. Láthatjuk még a színpadon Pászthy Viktóriát, az amerikai Chris Huntert, a brazil Nicole Chufit, az olasz Mario Cossut, a kanadai Antoinette Feketét és Balázs Andrást. Az előadás angol nyelvű, felirattal.

A történet Sweeney Toddról, az igazságtalanul száműzött borbélyról szól, aki visszatér a 19. századi Londonba, hogy bosszút álljon a bírón, aki elítélte őt, majd elrabolta fiatal feleségét. A bosszúhoz Mrs. Lovetten, egy pitebolt tulajdonosán át vezet az út: a bolt felett nyit Todd borbélyüzletet. Vérszomjának köszönhetően Mrs. Lovett húsos pitéinek receptje új hozzávalóval bővül…

A híres musicalt szeptember 16. és 18. között három alkalommal mutatják be az IBS Színpadon. A rendező Peter Schueller, az esō theatricals amerikai-magyar alapítója és művészeti vezetője, a zenei rendező Geoffrey Pope karmester-zeneszerző, aki Los Angeles-ből repül ide a produkció kedvéért.

A jegyekről és a további részletekről: itt.