Sweeney Todd az IBS-ben áll bosszút

2016. szeptember 15. |

Vér, rengeteg vér. A szórakozás és az egész estés borzongás mellett ezt ígéri az esō theatricals sokszínű színész- és alkotógárdája a Sweeney Todd, A Fleet Street démoni borbélya közönségének.

 

A főszereplő a színész és Megasztár döntős Pál Tamás, szövetségesét, Mrs. Lovettet Stróbel Dóra, a mániákus Turpin bírót Hans Peterson alakítja. Láthatjuk még a színpadon Pászthy Viktóriát, az amerikai Chris Huntert, a brazil Nicole Chufit, az olasz Mario Cossut, a kanadai Antoinette Feketét és Balázs Andrást. Az előadás angol nyelvű, felirattal.

A történet Sweeney Toddról, az igazságtalanul száműzött borbélyról szól, aki visszatér a 19. századi Londonba, hogy bosszút álljon a bírón, aki elítélte őt, majd elrabolta fiatal feleségét. A bosszúhoz Mrs. Lovetten, egy pitebolt tulajdonosán át vezet az út: a bolt felett nyit Todd borbélyüzletet. Vérszomjának köszönhetően Mrs. Lovett húsos pitéinek receptje új hozzávalóval bővül…

A híres musicalt szeptember 16. és 18. között három alkalommal mutatják be az IBS Színpadon. A rendező Peter Schueller, az esō theatricals amerikai-magyar alapítója és művészeti vezetője, a zenei rendező Geoffrey Pope karmester-zeneszerző, aki Los Angeles-ből repül ide a produkció kedvéért.

A jegyekről és a további részletekről: itt.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Irodalom az Akváriumban akvárium

Irodalom az Akváriumban

Új Bodies kiállítás nyílik az emberi test

Új Bodies kiállítás nyílik

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal divatfotós

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal