Halloween a Da Vinci Learningen

2016. október 31.
Halloween éjszakája a Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatornán október 31-én izgalmas programokkal indul, így az ünnep garantáltan hátborzongató móka lesz.

Halloween éjszakáját sokan amerikai ünnepnek tekintik, ám ennek a különleges alkalomnak a gyökerei régmúlt kelta korokra nyúlnak vissza. Elsősorban az angolszász országokban népszerű, de mára már az egész világon elterjedt, jelképe a töklámpás.
Október 31-én a Da Vinci Learning csatornán megtudhatjuk, honnan ered az ünnep, megfelelően félelmetes kellékeket készíthetünk, és a szellemek világával is megismerkedhetünk.

A Csináld magad! sorozat arra bátorítja a gyerekeket, hogy használják a fantáziájukat, és kreatív eszközök segítségével fejezzék ki önmagukat. Minden lehetséges, határ a képzelet. A pénteki epizódban a házigazdák megmutatják, hogyan legyen a Halloween garantáltan hátborzongató móka. Készítünk szellembábokat szalvétából, műanyag poharakból és sötétben világító halloween pólónk is lehet.

A Varázslók sorozat a varázslás és bűvészkedés történetét és a trükkökhöz tartozó anekdotákat mutatja be. A színes elvarázsolt kastélyban a műsort két nemzetközi nagymester Jay Sankey és csodálatos asszisztense Bridget Hall vezetik. Ebben az epizódban kiderül, vannak-e valóban szellemek.

Csináld magad! – Halloween különkiadás 2016. október 31. @ 17:00
Varázslók – Kísérleti bűbáj 2016. október 31. @ 17:45