A legmenőbb gyerekkönyvek

2016. december 21.
Még valami apróságot keresel? Van egy-két tuti ötletünk gyerekeknek.

Szuperprofi sorozat
A sorozat két örökbecsű darabja, a Forgass filmet 10 lépésben! és a Tanulj meg főzni 10 lépésben! című könyvek. Előbbit olyan gyerekeknek ajánljuk, akiket érdekel a videók, filmet világa és esetleg kedvünk van ebben neki segíteni. A könyvből megtanulhatja, hogyan írjon forgatókönyvet, mi az a storyboard és hogyan kell csinálni, illetve, hogy egy mobiltelefon segítségével hogyan forgathatja le élete első filmjét. Nemcsak technikai tudnivalókat tartalmaz, hanem a módszertani segítséget is ad. A Tanulj meg főzni 10 lépésben! című könyvet a gasztrovonal iránt már korán érdeklődő gyerekeknek ajánljuk. Mindent megtanít a késhasználattól a kenyérdagasztásig, benne persze tuti receptek és nélkülözhetetlen technikák is.
(darabja 2966 Ft)

David Solomons – Földönkívüli a tesitanárom!
Hogyan szerettesd meg az olvasást? A Szuperhős lett a bátyám! nem véletlenül lett sok gyerek kedvence. Most pedig itt a folytatás, amelyből kiderül, hogy bárkiből válhat hős, valamint az is, hogy egy kamaszlánnyal még a földönkívülieknek sem tanácsos ujjat húzni! Zack és Lara szuperhősök. Luke felső tagozatos. Nemrég még ő segített megmenteni a világot a pusztulástól, most már a kidobósba sem választják be. Tudja, hogy magukat tesitanároknak álcázó földönkívüliek készülnek a Föld megszállására, de senki sem hisz neki. Az emberiség megmentése érdekében lepaktál a főgonosszal. Csak bordásfalra ne kelljen másznia!
(2451 Ft)

Christine Paxmann – Tánc – Ritmus és mozgás
A Mi Micsoda sorozat újabb kiadása a tánc világát mutatja be a gyerekek nyelvén. Átfogó képet nyújt a tánc történetéről az ókortól napjainkig, és bemutatja a legkülönfélébb táncokat: a rituális táncoktól, mint a hastánc és a szamba, a modern sporttáncokon és a baletten át egészen a musicalek műfajáig vezet.
(2720 Ft)

Még több Babilon könyvet ITT találsz!