Rendhagyó Random Trip külföldi énekesnővel

2017. április 28.
Rendhagyó Random Trip est az A38 Hajón, amelyen az Incognito sztárja, az elképesztő hangú és szépségű soul díva, Vanessa Haynes lép fel saját zenekarával az est vendégeként.

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón.

A 2008-2009 fordulóján budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már „kinőtte” saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok.

A koncertsorozat vezéregyéniségei Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél. Rendszeresen fellépnek többek között a Brains, Akkezdet Phiai, The Carbonfools, Zagar, Ivan & The Parazol, Supernem, United, Hősök, Fábián Juli & Zoohacker, Irie Maffia és a Quimby tagjai.

Május 16-án este ezúttal egy külföldi vendég hangjában gyönyökrödhetünk az A38 Hajón, itt lesz Vanessa Haynes, az Incognito sztárja.