Mozizz velünk: Hogyan legyél latin szerető

2017. május 10.
Mi történik, ha egy szívtipró kiöregszik? Persze, hogy lecserélik. A Hogyan legyél latin szerető című mozi egy szerethető vígjáték finomra hangolt kreténséggel.

A Hogyan legyél latin szerető (12) című mozi főhőse, Maximo (Eugenio Derbez) is így jár, és kénytelen visszaköltözni rég nem látott testvéréhez (akit a gyönyörű Salma Hayek alakít). Persze egy nőcsábász nem nyugszik, nem bírja luxus nélkül, és nemcsak kisiskolás unokaöccsét tanítgatja a csajozás fortélyaira, de segítségével el is szeretné csábítani az özvegy, milliárdos bombanagyit, akit Raquel Welch játszik.

Jon Zack forgatókönyvíró és Ken Marino rendező olyan vígjátékot alkottak meg, amely korántsem egynyári, és az előzetes előítéleteinket is megcáfolja: szerethető karakterek adják a poénokat, akik még némi fejlődést is mutatnak a történet alakulása során. Még erkölcsi tanulsággal is szolgálnak.

Eugenio Mendez kiöregedett dzsigoló karaktere inkább szerethető, mint kellemetlen, szánalmassága pedig rengeteg poén kiindulópontja. A színészt korábban a Jack és Jill vagy a Mennyei csodák című filmet láthattad, hamarosan pedig az Űrvihar című moziban domborít Gerard Butler oldalán. A film másik igencsak szerethető karaktere az unokaöccsét alakító Raphael Alejandro, a női vonalat pedig két díva, Salma Hayek és Raquel Welch erősíti, akiket természetesen nem is kell méltatnunk.

(Big Bang)

Nézd meg a Hogyan legyél latin szerető című filmet a hétvégén az Allée Bevásárlóközpontban, a Cinema City-ben, ahol mi is ott leszünk. Ha pedig már ott vagy, nézd meg divatfotó-kiállításunkat!

Hogyan legyél latin szerető
Cinema City Allee, szombat és vasárnap: 12:30, 17:30, 20:00, 22:30

Ó, anyám!
Cinema City Allee, szombat és vasárnap: 10:45, 12:45, 14:45, 16:45

A galaxis őrzői vol. 2.
Cinema City Allee, szombat:10:30, 16:10, vasárnap: 13:20, 21:50

Bővebb infó ITT!