Ez lesz a következő Hatalmas kis hazugságok, és már most alig várjuk

2017. június 09.
Nagy szívfájdalom, hogy az HBO szuper minisorozata, a Hatalmas kis hazugságok véget ért, de most az alapjául szolgáló sztorit jegyző Liane Moriarty újabb művéből készül film. Amihez ráadásul máris leszerződött egy A-listás szupersztár is.

A Reese Witherspoont és Nicole Kidmant is szerepeltető Hatalmas kis hazugságok olyan érzékenyen, okosan és izgalmasan mutatta be a kőkemény és mégis szerepekbe skatulyázott dúsgazdag kaliforniai anyukák életét, hogy minden rajongó elszontyolodott, mikor világossá vált, hogy itt tényleg csak egy évadra állt össze a szupercsapat.

Most viszont máris megérkezett a kárpótlás egy újabb Moriarty-adaptációval, a The Husband’s Secret című New York Times Bestselleréből készült CBS-es gyártású filmmel. A léc persze elég magasan van a Hatalmas kis hazugságok után, amiben Witherspoon, Kidman meg kábé mindenki más is élete alakítását nyújtotta, de az tuti, hogy a The Husband’s Secretbe is pakoltak szupersztárokat, például Blake Lively-t, akiről már biztosan tudni, hogy a film főszereplője lesz.

Moriarty és Lively neve együtt pedig tényleg olyan garancia, ami miatt már most elképesztően várjuk a produkciót!

Fotók: Profimedia -Red Dot