Már csak egy hét és jön az EFOTT

2017. július 04.
Július 11. és 17 között Velencén ismét minden a zenéről fog szólni. De nem csak...

Hazánk egyik legjelentősebb fesztiválján idén sem csak a bulin lesz a hangsúly: a szervezők ugyanis évek óta nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a zenei programok mellett szuper gasztró-, sőt mi több sport és kulturális élményekben se szenvedjünk hiányt.

2017-ben is a Velencei-tó strandján, Velencén kerül megrendezésre július 11-17. között a fesztivál, ráadásul ebbe az évben egy nappal hosszabb is, így vasárnap is teljes programra számíthatunk.

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, koncertek, street food, bungee jumping, strandfoci, jó pár nemzetközi sztár és több mint 120 magyar fellépő egy helyen.

Az eddig bejelentett világsztárok, akik 2017-ben Magyarországon csak az EFOTT színpadán lépnek fel: Sean Paul, Hurts és Tinie Tempah! A külföldi sztárok mellett a legnépszerűbb hazai előadók is a Velencei-tó partján buliznak majd júliusban, vagyis egy igazi nagykoncerttel visszatér az EFOTT-ra a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello, a Brains, a Vad Fruttik, a Tankcsapda és az Irie Maffia.

Ott a helyünk!

Részletes program ITT!