Színházak Éjszakája – kaland a cooltúrára vágyóknak

2017. július 06.
Szeptember 16-án érkezik a VI. Színházak éjszakája 36 színházzal és programjaikkal. Az előző évekhez hasonlóan már most megvásárolhatók karszalagok kedvezményes áron. A végleges program szeptember 1-jétől nyilvános.

Még soha nem volt részed egy éjszakás kalandban és kipróbálnád, hogy milyen? Szeptember 16-án csak rád vár a Színházak éjszakája. Egy este, amikor nem kell hét óra hét percig várni, hogy felgördüljön a függöny, egy este, amikor nincsenek nézők, csak résztvevők, egy este, amikor nem a színpadon, hanem a backstage-ben folyik a játék, egy este, ami csak rajtad múlik, mikor ér véget. Gyere és pattanj biciklire vagy sétálj velünk az autómentes napon a színházak között, rakjuk össze együtt Budapest színházi kirakósát és köszöntsük együtt a következő évadot – mert nélküled nem lenne olyan, mint veled!

Augusztus 31-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolható online a karszalag, mellyel egy este alatt 36 színház programjain vehetnek részt az érdeklődők. Érdemes követni a Színházak Éjszakája Facebook és Instagram-oldalát, ahol különféle meglepetések és játékok várnak egész nyáron.

További információ: www.szinhazakejszakaja.hu