Milyen a párizsi nő? Ikonikus fotók a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben

2017. június 25.
Július 20-ig van még időd, hogy megnézd Budapesten a La Parisienne by Sofitel két részből álló fotókiállítást.

Ikonikus képek érkeztek egy utazó kiállítás keretében Budapestre. Intim bepillantás a párizsi nő életébe, mely a világ egyik legelragadóbb közössége. Milyenek a „les Parisiennes”-ek, akik olyan sikkessé és elegánssá változtatják a francia fővárost? A Sofitel Budapestben július 20-ig látható fotókiállításon megismerkedhetünk velük.

A La Parisienne by Sofitel két részből álló fotókiállítás. Kiemel 22 ikonikus, párizsi nőről készült fotót, melyek az 1950-es évek híres francia magazinban, a „Paris Match” magazinban jelentek meg. Néhány képet a magazin híres fotósa Emanuele Scorcelletti jegyez. E mellett azonban a kiállítás a kortárs művészekre is nagy hangsúlyt fektet, így 10 fiatal, amatőr és profi fotós által készített kép is megcsodálható a kiállított darabok között. Az utazó kiállítás európai debütálása tavaly nyáron volt Párizsban, azóta Londont, Hollandiát majd Varsót megjárva érkeztek a fotók most Budapestre.

A kiállítás magyar nagykövete Odett, énekesnő, dalszövegíró, az egyik legkarakteresebb, legfigyelemreméltóbb és legnépszerűbb fiatal hazai női előadó. Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva. Arra született, hogy diktálja a divatot, kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét és szemtelenül fiatalon már jelentős sikereket ért el. Egy igazi Parisienne Magyarországon!

„Megtiszteltetés a „La Parisienne by Sofitel” nagykövetének lenni. Annyi sok francia ikonikus alak van, akit tisztelek és csodálok, különösen Coco Chanel „francia sikkje”, Catherine Deneuve eleganciája és karizmatikussága, Lou Doillon tehetsége , Charlotte Gainsbourg természetessége és Caroline de Maigret stílusa – nyilatkozta Odett. – A kiválasztott fotók egy emléket vagy érzést ébresztenek fel az emberben, melyeknek megvan a maga értelmezése Párizsra. Azoknak az utazóknak akik arról álmodnak, hogy egyszer ellátogatnak ebbe a csodálatos városba, a „La Parisienne by Sofitel” egy nagyszerű lehetőség, hogy felfedezzék a várost és átéljék a hangulatát az egyedi képanyagon keresztül.”

A La Parisienne by Sofitel kiállítás ingyenesen látogatható július 20-ig.