Énekelj te is az Arénában!

2017. július 14.
James Newton november 5-én ad koncertet Budapesten. Még az is lehet, hogy te adhatod elő Az éhezők viadala című film egyik dalát!

Miközben a hollywoodi zeneszerző, James Newton Howard élete első koncertturnéjára készül, felmerül a kérdés, ki fogja énekelni a híres dalt Az éhezők viadala:  A kiválasztott című filmben elhangzó The Hanging Tree című dalt? A filmben Jennifer Lawrence által énekelt altatódal a filmsorozat legismertebb slágere, a Billboard Hot 100-as listán egészen a 12. helyig jutott. Most itt a lehetőség, hogy te add elő a dalt egy egész szimfonikus zenekar és egy teljes kórus kíséretével, keresik ugyanis a megfelelő személyt, aki elénekelné Jennifer Lawrence dalát James koncertturnéja során több városban is.

Válaszd ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretnél jelentkezni, olvasd el alaposan a szabályokat, és vegyél részt a versenyben! A pályázatra minden 18 és 25 év közti lány jelentkezését várják. 

Mit kell tenned?
1. Válaszd ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretnél jelentkezni.
2. Alaposan olvasd el és fogadd el a verseny szabályait.
3. Vegyél fel egy videót magadról, amelyben a The Hanging Tree című dalt énekeled, ‘a capella’ stílusban (hangszeres kíséret nélküli előadásmódban) eredeti hangnemben. Fontos: a videó nem lehet hosszabb, mint 3,5 perc!
4. Töltsd fel a videót a Youtube-ra vagy Vimeóra, és küldd el a linket, ésa kitöltött kérdőívet az adott címre

Első körben öt középdöntőst választanak ki helyszínenként, végül James Newton személyesen fogja kiválasztani a nyertest!

A feltételekről bővebben ITT!

Fotó: Versatile Light Studios