Robert Redford és Jane Fonda ötven évvel később is fülig szerelmesek

2017. augusztus 15. |

Az 1967-es Mezítláb a parkban című filmben még fiatal szerelmespárt alakított a két Oscar-díjas színész, most, ötven évvel később újra egymásba szeretnek a vásznon.

A Mezítláb a parkban volt első közös filmjük, most pedig már negyedik alkalommal játszik együtt Robert Redford és Jane Fonda. A két színészlegenda ezúttal ismét szerelmespárt alakít a Netflix Our Souls at Night című filmjében, amiben az özvegy Fonda beleszeret régi, egyébként szintén özvegy szomszédjába.

A napokban kijött teaser még egy perc sincs, és csak annyi történik benne, hogy Fonda odabújik a kihalt országúton vezető Redfordhoz, de már ennyi is bőven elég ahhoz, hogy elhiggyük, ez lesz 21. század legmeghatóbb szerelmes története:

A film szeptember végén jön ki Netflixen, Fonda pedig annyit már elárult a forgatásról, hogy a közös munka alatt megint beleszeretett a sármos színészbe: “A korábbi három film alatt is mindig teljesen beleszerettem. Minden alkalommal beleszerettem, szóval ha olyan nap volt, amikor nem szólt hozzám, – volt, amikor nem beszélgetett velem, csak ha a forgatókönyv megkívánta – mindig magamra vettem a dolgot. Mi van, ha már nem kedvel? Valamit rosszul csinálhattam…” – magyarázza Fonda.

“Az egyetlen gond, ha Bobbal dolgozom, hogy csak belenézek a szemébe… teljesen belefeledkezem és elfelejtem a szövegem. Istenem, annyira jóképű!”

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Irodalom az Akváriumban akvárium

Irodalom az Akváriumban

Új Bodies kiállítás nyílik az emberi test

Új Bodies kiállítás nyílik

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal divatfotós

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal