Robert Redford és Jane Fonda ötven évvel később is fülig szerelmesek

2017. augusztus 15.
Az 1967-es Mezítláb a parkban című filmben még fiatal szerelmespárt alakított a két Oscar-díjas színész, most, ötven évvel később újra egymásba szeretnek a vásznon.

A Mezítláb a parkban volt első közös filmjük, most pedig már negyedik alkalommal játszik együtt Robert Redford és Jane Fonda. A két színészlegenda ezúttal ismét szerelmespárt alakít a Netflix Our Souls at Night című filmjében, amiben az özvegy Fonda beleszeret régi, egyébként szintén özvegy szomszédjába.

A napokban kijött teaser még egy perc sincs, és csak annyi történik benne, hogy Fonda odabújik a kihalt országúton vezető Redfordhoz, de már ennyi is bőven elég ahhoz, hogy elhiggyük, ez lesz 21. század legmeghatóbb szerelmes története:

A film szeptember végén jön ki Netflixen, Fonda pedig annyit már elárult a forgatásról, hogy a közös munka alatt megint beleszeretett a sármos színészbe: „A korábbi három film alatt is mindig teljesen beleszerettem. Minden alkalommal beleszerettem, szóval ha olyan nap volt, amikor nem szólt hozzám, – volt, amikor nem beszélgetett velem, csak ha a forgatókönyv megkívánta – mindig magamra vettem a dolgot. Mi van, ha már nem kedvel? Valamit rosszul csinálhattam…” – magyarázza Fonda.

„Az egyetlen gond, ha Bobbal dolgozom, hogy csak belenézek a szemébe… teljesen belefeledkezem és elfelejtem a szövegem. Istenem, annyira jóképű!”